Groen Pensioen zoekt een organiser!

Wie zoeken wij?

Wij zoeken een ZZP’er die onze doelstelling onderschrijft en ons gedurende een paar maanden kan ondersteunen bij het organiseren van een debat met pensioenfondsen en -deelnemers over fossiele beleggingen. Dit debat zal in juni plaatsvinden. Enige ervaring met het organiseren van evenementen en promotie daarvan via social media is een pré. In aanloop naar het debat willen we ook pensioendeelnemers mobiliseren en zoveel mogelijk handtekeningen verzamelen onder onze petitie. Kennis over de pensioensector is niet noodzakelijk.

We zoeken iemand die gestructureerd is en zowel zelfstandig kan werken als in teamverband. De opdracht is flexibel qua tijdsindeling, alleen zal het zwaartepunt van de inzet vermoedelijk richting het debat liggen. Omdat wij een vrijwilligersorganisatie zijn, vinden overleggen met de andere teamleden soms ’s avonds en in het weekend plaats. We overleggen meestal online en spreken elkaar fysiek in Utrecht of Amsterdam.

Ben je geïnteresseerd?

Leuk! We horen graag van je. Wij bieden een contract voor 156 uur verdeeld over 3 à 4 maanden. Het maximum uurtarief ligt op € 60,- inclusief BTW en reiskosten. Aan het eind van deze periode bestaat kans op een verlenging van de opdracht voor andere activiteiten.

Als je geïnteresseerd bent, stuur dan uiterlijk 20 februari 2023 een (korte) motivatiebrief en een CV met een referentie naar hallo@groen-pensioen.nl Vermeld daarbij ook jouw uurtarief. Als je nog vragen hebt of meer wil weten, kan je Jeroen bellen: 06 - 218 14 835.

Wie zijn wij?

De kern van Groen Pensioen wordt gevormd door een groep van twaalf pensioendeelnemers die verschillen qua leeftijd, werk en achtergrond. Wat we delen is de zorg om de klimaatcrisis en de verstrekkende gevolgen daarvan voor mensen, dieren en de natuur. Daarom zetten we ons naast ons werk in om de pensioensector te verduurzamen. Lees hier meer over ons.

Vorige
Vorige

Persbericht: Pensioenfondsen stemmen niet in lijn met eigen klimaatambities

Volgende
Volgende

Zorg- en welzijnsorganisaties spreken PFZW aan op fossiele beleggingen